Isabel Ljungdell estottomana somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell nähtiin missin tehtävien lisäksi aikoinaan musiikkivideon tähtenä, kun hän oli mukana Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideolla. Isabel julkaisee usein upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Isabel Ljungdell poseeraa Malediivien paratiisisaarilla näyttävissä lomakuvissa bikineissä, joiden alaosat nostavat hänen timmin bikinipeppunsa pääosaan. Mukana on myös video, jossa Isabel pulahtaa uimaan turkoosiin meriveteen.

Musiikkivideon lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.

Can you spot a one happy girl? 🌞 #cameraroll #memories

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on