Jasmin Voutilainen avoimena: ”Nuorempana mua kiusattiin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa tähdittänyt näyttelijäkaunotar Jasmine Voutilainen on tullut suomalaisille tutuksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Kaunotar julkaisee usein Instagramissa upeita kuvia itsestään, ja nyt hän on paljastanut karun kokemuksen nuoruudestaan.

Nuorempana mua kiusattiin, koska olin alipainoinen ja oisin maksanu mitä vaan, että saisin edes pari mahamakkaraa tai edes sentin paksummat jalat. Miks hitossa jokaisessa elämänvaiheessa on pakko sulautua johonkin muottiin tehdäkseen ympärilläolevat onnelliseksi? Ja oikeestaan semmosta oikeeta muottia ei oo ees olemassa; AINA oot liikaa tai liian vähän jotain. En jaksanu treenata kauheesti koko keväänä monestakaan syystä, enkä potenut siitä mitään huonoa omatuntoa. Nyt kesällä olo alko olla aika tukkonen ja väsynyt, joten hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta halusin taas alkaa liikkua enemmän. Treenatkaa siks, että saatte hyvän olon. Älkää sen takia, että saatte litteän mahan tai pyöreet pakarat👏🏼 Eikä hei myöskään henkisesti oo aina pakko voida hyvin. Ei pidä tuntea huonoo omatuntoa siitä, jos joinain päivinä on alakuloinen olo ja elämä ei oo aina niin siistin tuntuista. Miltä ne hyvät hetket tuntuis, jos ei ois huonoja? Onnellisuus on mulle sitä, että otan vastaan hyvät päivät, mutta annan luvan itelleni myös niihin huonoihin. Niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Treeni saa maistua mut niin saa myös pizza. Kunhan oot balanssissa, se on tärkeintä ja sen näkee myös naamasta💁🏼‍♀️

A post shared by Jasmin Voutilainen (@jasminelisabet) on

– Nuorempana mua kiusattiin, koska olin alipainoinen ja oisin maksanu mitä vaan, että saisin edes pari mahamakkaraa tai edes sentin paksummat jalat. Miks hitossa jokaisessa elämänvaiheessa on pakko sulautua johonkin muottiin tehdäkseen ympärilläolevat onnelliseksi? Jasmin Voutilainen ihmetteli.

– Ja oikeestaan semmosta oikeeta muottia ei oo ees olemassa; AINA oot liikaa tai liian vähän jotain.En jaksanu treenata kauheesti koko keväänä monestakaan syystä, enkä potenut siitä mitään huonoa omatuntoa, Voutilainen jatkoi.

Instagram vs Reality 📷: @grphy

A post shared by Jasmin Voutilainen (@jasminelisabet) on

Kuvankaunis Jasmin kertoi olleensa kesällä hieman väsynyt, ja neuvoi muitakin treenaamaan saadakseen hyvän olon. Ei litteän vatsan tai pyöreiden pakaroiden takia. Lisäksi Voutilainen korostaa, ettei ihmisen täydy aina voida hyvin, vaan joskus saa olla myös alakuloinen.

– Onnellisuus on mulle sitä, että otan vastaan hyvät päivät, mutta annan luvan itelleni myös niihin huonoihin. Niin henkisesti, kuin fyysisestikin, Jasmin Voutilainen kertoo.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa ja Satula-televisiosarjaa. Molemmissa hän esitti Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.