Kissalla outo pakkomielle – tähän herkkuun ei moni muu kajoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikeillä on toisinaan päähänpistoja ja suoranaisia pakkomielteitä, jotka herättävät hämmennystä ja huvitusta niiden omistajille. Hyvä esimerkki tästä on Ozzy-nimisen kissan rakkaus persikoita kohtaan.

Twitter-käyttäjä Lydia Coutren vanhempien kissa, Ozzy, on erittäin mieltynyt persikoihin. Hedelmien syömisen sijaan kissa hakeutuu niiden lähelle, vahtii niitä, käyttää niitä tyynynä ja haluaa käpertyä niiden vierelle.

– Ozzy tutustui persikoihin ensimmäisen satokauden aikana. Kissa löysi hedelmät pöydältä ja alkoi heti hankaamaan itseään niitä vasten. Se luultavasti pitää siitä, miltä persikat tuntuvat, Coutre kuvaili The The Dodo-sivustolle.

Coutre jakoi kuvia vanhempiensa erikoisesta kissasta Twitterissä. Arvatenkin Ozzyn rakkaus persikoita kohtaan herätti runsaasti ihastusta eläinrakkaiden Twitter-käyttäjien keskuudessa.