Tällainen on superautojen showroom Dubaissa – esittelyssä yli 100 luksusautoa sikarikkaille

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Dubaissa sijaitsevan Deals on Wheels -nimisen esittelyhuoneen tiloissa on tällä hetkellä superautoja 45 miljoonan dollarin arvosta. Esillä on tunnettuja luksusautoja aina Ferrarista Lamborghiniin ja Bugattista Rolls Royceen. Autot kiinnostavat etenkin paikallisia miljonäärejä.

Autoalan yrittäjän yli kymmenen vuotta toiminut 36-vuotias Mohamed Redha esittelee mielellään yrityksensä tiloissa olevia ajoneuvoja. Hänen liiketoimintansa pääkallopaikkana on Dubai, koska suurkaupunki on tunnetusti superrikkaiden ihmisten suosikkiasuinpaikka. Deals on Wheels -tilassa on yli sata superautoa, joista ei puutu vääntöä tai viehätysvoimaa.

Pikkupojasta saakka ajoneuvoista kiinnostunut ollut Redha tietää, että luksusautoja etsivät asiakkaat eivät katso ajoneuvojen hintalappuja, vaan ostavat mieluisan auton tarpeidensa mukaan. Redha pitää esittelyautojaan tavallaan osana yksityiskokoelmaansa, koska mies saa ajaa huippuautoilla milloin tahansa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.