Travis Scott ja Kylie Jenner harvinaisessa yhteishaastattelussa – Kylie esitti kysymykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosmetiikka-alan yrittäjä ja realityperheen kuopus Kylie Jenner synnytti tänä vuonna Stormi-nimisen tyttären. Nainen oli ehtinyt seurustelemaan lapsen isän räppäri Travis Scottin kanssa vain kymmenen kuukautta kun heidän esikoisensa jo saapuikin maailmaan.

Pariskunta ei vieläkään asu saman katon alla vaikka heillä on yhteinen lapsi. He vaikuttavat silti kovin onnellisilta yhdessä. Nyt GQ-lehti kuvasi Kylie Jenneristä ja Travis Scottista videon, jossa Jenner haastatteleekin omaa poikaystäväänsä.

Kylie Jenner esittää Travis Scottille 23 kysymystä, joiden perusteella nainen haluaa selvittää miten hyvin mies tuntee hänet. Ihmiset näyttävät odottaneen tällaista yhteishaastattelua kaksikolta siitä päätellen, että videota on katsottu alle vuorokauden aikana jo yli 13 miljoonaa kertaa.