Zac Efron otti rastat – syytetään nyt afrikkalaisen kulttuurin omimisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian aiheutti aiemmin kohua kampauksella, jonka muusaksi hän nimesi Bo Derekin. Fanit alkoivat syyttämään naista kulttuurillisesta omimisesta ja varastamista. Moni suuttui siitä, että nainen nimesi videollaan valkoihoisen näyttelijän, vaikka lettikampaukset ovat todella tunnettu osa afrikkalaista kulttuuria.

Nyt näyttelijätähti Zac Efron on joutunut samankaltaisen kohun keskelle. Zac Efron julkaisi hänen Instagram-kanavallaan muutama päivä sitten kuvan, jossa nähdään miehen uusi hiustyyli. Mies on ottanut hiuksiinsa rastat, joita moni näyttää pitävän afrikkalaisen kulttuurin omimisena.

Osa faneista on pitänyt uutta hiustyyliä hauskana vaihteluna, mutta suuri osa faneista tuntuu todella pahoittaneen mielensä. Erään kommentoijan mukaan miehen tulisi pyytää kaikilta anteeksi, koska hänen mukaansa rastatyyli ei kuulu vaaleaihoisille ihmisille.

Just for fun 🤘

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on