Alessandra Ambrosio yhä huipputimmissä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Parhaillaan neitokainen lekottelee Kalifornian hiekkarannoilla.

Alessandra kuvattiin nimittäin eilen esittelemässä edelleen tyrmäävän upeaa bikinivartaloaan rannalla Los Angelesin liepeillä. Päivän mittaan entinen supermalli nautiskeli myös rantalentopallon parissa.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash