Poliisi otti huumelordin kiinni – yritti muuttaa ulkonäköä laihdutusleikkauksella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mexico Cityn pahamaineisen huumejengi Tepito Unionin pomo on pidätetty. El Betito -nimellä tunnettu mies yritti muuttaa viime aikoina ulkonäköään laihdutusleikkauksen ja hiussiirrännäisten avulla. Poliisit saivat miehen silti kiinni.

Poliisikuvat ovat osoittaneet, että äskettäin pidätetty huumeliigan johtohahmo El Betito on laihtunut runsaasti sitten viime näkemän. Mies on myös kasvattanut parran ja ottanut hiussiirrännäisiä ohenevaan hiusrajaansa.

Poliisit olivat jäljittäneet miehen ulkonäkömuutoksista huolimatta, Emirates 24/7 -sivusto uutisoi.

Meksikon huumesotaa käydään maan huumekartellien ja asevoimien kesken. Vuonna 2006 alkanut sota oli vaatinut heinäkuun 2017 mennessä yli 200.000 ihmishenkeä ja 30.000 ihmistä oli merkitty kadonneeksi. Useat viranomaiset ovat vaihtaneet puolta lainvalvonnasta kartellien leipiin parempien tienestien takia.