Huumediileri paljasti millä aineella Demi Lovato otti yliannostuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato oli kokea saman kohtalon kuin Prince, Michael Jackson, Tom Petty ja Lil Peep. Lehtitietojen mukaan Demi Lovaton huumediileri oli toimittanut naiselle fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä vain tunteja ennen yliannostusta.

Viihdelehti TMZ paljastaa, että Demi Lovato oli ollut juhlimassa yliannostusta edeltävänä iltana suositussa West Hollywoodin ravintolassa nimeltään Saddle Ranch.

Nainen oli kotiin mennessään tekstannut huumediilerilleen. Mies oli vienyt Demi Lovaton kotiin kaksi fentanyliinilla päällystettyä oksikodonitablettia. Huumediileri on toisinaan myynyt eteenpäin Meksikosta hankittuja epäpuhtaita huumeita. Hän oli käynyt Demi Lovaton kanssa kauppaa huhtikuusta lähtien.

Diileri lähti Demi Lovaton luota karkuun huomatessaan artistin makaavan sängyssään ja hengittäneen raskaasti. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana 11:30 aikaan päivällä ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Lovato on tällä hetkellä vieroitusklinikalla Chicagossa.