Mitä ihmettä? This is a Chicken Wing -räpistä valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pelivideoita Youtubeen julkaiseva videogamedunkey on tehtaillut räppivideon, jolla luetellaan asioita kuvien kera. Maailman yksinkertaisin räppi on saavuttanut hurjan suosion, sillä videota on katsottu alle viikossa yli 2,7 miljoonaa kertaa.

Ihmiset rakastavat yksinkertaista huumoria. Tämän todistavat Youtube-sensaatioiksi vuosien varrella nousseet videot ja musiikkikappaleet, kuten Piko Taron Pen-Pineapple-Apple-Pen. Nyt vuoronsa saa videogamedunkeyn This is a Chicken Wing -video.

Kaksi minuuttia kestävää luetteloräppiä on katsottu Youtubessa yllättävän paljon, vaikka sen julkaisemisesta ei ole kulunut vielä viikkoakaan. Kuvia ja sanoja yhdistävä taltiointi on saanut taustalleen riimittelyn tueksi perusbiitin. Videon kommentoijat ovat arvostaneet videota jopa niin paljon, että miehelle vaaditaan Grammy-palkintoa.