Haloo Helsingin Elli yllätti muodonmuutoksella – jätti samalla jäähyväiset faneilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelihenkinen Haloo Helsinki -yhtye on perustettu vuonna 2006, jonka jälkeen bändi on koukuttanut faninsa monilla toinen toistaan tarttuvammilla kappaleilla. Pitkä on nyt jäänyt tauolle, josta bändi ilmoitti taannoin sosiaalisessa mediassa faneilleen.

Kiitos JOKAISELLE 2008-2018 mukana olleelle sydänsielulle <3 muutaman vuoden päästä sit jatkuu haloo! Nyt kohti muuta aiwowaloo <3 rakkautta <3

A post shared by ellihaloo (@ellihaloo) on

Yhtyeen laulaja Elli Haloo kiitti fanejaan sosiaalisessa mediassa kymmenen vuoden urasta. Samalla hän esitteli uuden yllättävän hiustyylinsä, sillä Elli on nykyisin punapää.

– Kiitos JOKAISELLE 2008-2018 mukana olleelle sydänsielulle 3 muutaman vuoden päästä sit jatkuu haloo! Nyt kohti muuta aiwowaloo 3 rakkautta 3, Elli Haloo kirjoitti. Faniensa lohdutukseksi Haloo Helsinki! lupasi taannoin palata tauolta vuonna 2021 uuden albumin kanssa. Yhtye teki vielä kuluneena kesänä näyttävän festarikiertueen.

Kuva: Jussi Eerola, Stara

Haloo Helsinki!, Tammerfest 2018, Kuva: Stara