Haloo Helsingin Elli yllätti muodonmuutoksella – jätti samalla jäähyväiset faneilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelihenkinen Haloo Helsinki -yhtye on perustettu vuonna 2006, jonka jälkeen bändi on koukuttanut faninsa monilla toinen toistaan tarttuvammilla kappaleilla. Pitkä on nyt jäänyt tauolle, josta bändi ilmoitti taannoin sosiaalisessa mediassa faneilleen.

https://www.instagram.com/p/Bmd3XCsnDTR/

Yhtyeen laulaja Elli Haloo kiitti fanejaan sosiaalisessa mediassa kymmenen vuoden urasta. Samalla hän esitteli uuden yllättävän hiustyylinsä, sillä Elli on nykyisin punapää.

– Kiitos JOKAISELLE 2008-2018 mukana olleelle sydänsielulle 3 muutaman vuoden päästä sit jatkuu haloo! Nyt kohti muuta aiwowaloo 3 rakkautta 3, Elli Haloo kirjoitti. Faniensa lohdutukseksi Haloo Helsinki! lupasi taannoin palata tauolta vuonna 2021 uuden albumin kanssa. Yhtye teki vielä kuluneena kesänä näyttävän festarikiertueen.

Kuva: Jussi Eerola, Stara

Haloo Helsinki!, Tammerfest 2018, Kuva: Stara