Poliisi keskeytti Kylie Jennerin syntymäpäiväjuhlat – malli kiidätetty ambulanssilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähtenä ja yrittäjänä uraa luonut Kylie Jenner juhlisti viikonloppuna 21. syntymäpäiviään Los Agelesin Delilah-klubilla. Kuten arvata saattaa, ei merkkipäivää vietetty aivan rauhallisimmissa merkeissä.

Yksi juhlavieraista, 21-vuotias australialaismalli Tammy Hembrow kiidätettiin juhlista paareilla sairaalaan. Hänen tilansa saatiin pian vakaaksi, ja Hembrow on sittemmin päässyt sairaalasta.

Khloe Kardashianin Good American -brändille työskennellyt malli laittoi välikohtauksen väsymyksen, unen puutteen ja taannoisen eronsa piikkiin. Tuoreella Youtube-videollaan hän kertoo faneilleen voivansa jo paremmin.

Page Six -sivuston mukaan Kylie Jennerin juhlat saivat toisen ikävän käänteen virkavallan ansiosta. Juhlat keskeytettiin poliisin toimesta niiden jatkuttua liian myöhään. Los Angelesin laki nimittäin velvoittaa baarien sulkevan ovensa viimeistään kahdelta yöllä.