Poliisi keskeytti Kylie Jennerin syntymäpäiväjuhlat – malli kiidätetty ambulanssilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähtenä ja yrittäjänä uraa luonut Kylie Jenner juhlisti viikonloppuna 21. syntymäpäiviään Los Agelesin Delilah-klubilla. Kuten arvata saattaa, ei merkkipäivää vietetty aivan rauhallisimmissa merkeissä.

Yksi juhlavieraista, 21-vuotias australialaismalli Tammy Hembrow kiidätettiin juhlista paareilla sairaalaan. Hänen tilansa saatiin pian vakaaksi, ja Hembrow on sittemmin päässyt sairaalasta.

Khloe Kardashianin Good American -brändille työskennellyt malli laittoi välikohtauksen väsymyksen, unen puutteen ja taannoisen eronsa piikkiin. Tuoreella Youtube-videollaan hän kertoo faneilleen voivansa jo paremmin.

Page Six -sivuston mukaan Kylie Jennerin juhlat saivat toisen ikävän käänteen virkavallan ansiosta. Juhlat keskeytettiin poliisin toimesta niiden jatkuttua liian myöhään. Los Angelesin laki nimittäin velvoittaa baarien sulkevan ovensa viimeistään kahdelta yöllä.

 

Uusimmat