Panosta häähymyyn – ikuistetaan valokuviin loppuiäksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Viimeistään ennen häitä on syytä hoitaa oma purukalusto kuntoon. Hampaiden hyvinvointiin ja ulkonäköön kannattaa panostaa sekä terveydellisistä että ulkonäöllisistä syistä. Hampaita ei välttämättä tarvitse valkaista, mutta niiden kunto on syytä tarkistuttaa ennen juhlapäivää.

Kaunis hymy vaikuttaa koko ulkonäköön. Rakkauden päivänä on syytä väläyttää parhaimpia ja onnellisimpia ilmeitään vieraille, kameroille ja tietysti uudelle aviopuolisolle. Kun tietää, että oma hymy on ikuistamisen arvoisessa kunnossa, on myös oma itsetunto paremmassa jamassa.

Hammaslääkärikäynti saattaa tuntua kalliilta, mutta jos sen sisällyttää hääbudjettiin siinä missä juhla-asut, tarjoilut ja ohjelman, ei sitä ajattele ylimääräisenä kuluna. Se on tavallaan osa juhliin valmistautumista ja samalla omasta terveydestä huolehtimista.