Hanna nautiskeli rinnat paljaana rannalla – uimavalvoja soitti poliisit Hyvinkäällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historiallisen kuuma hellekesä on täyttänyt uimarannat auringonpalvojista, ja monin paikoin naiset ovat ottaneet ylävartaloonsa rajatonta rusketusta rinnat paljaana. Nyt on käynyt ilmi, että ainakaan Hyvinkäällä sellainen ei ole mahdollista.

Helsingin Uutiset kertoo Facebookissa levinneestä päivityksestä, jossa Hanna Tamminen oli ollut ystäviensä kanssa nauttimassa kesäpäivästä Hyvinkäällä sijaitsevalla uimarannalla. Pian miespuolinen uimavalvoja tuli paikalle ja vaati Tammista pukemaan paidan ylleen, koska yläosattomissa oleskelu oli kiellettyä.

Tamminen viritti ystävineen vesikasveilla rinnat peittoon, mutta se ei uimavalvojille riittänyt. He soittivat poliisit, joiden kanssa tapausta ryhdyttiin puimaan. Lopulta kiivaankin sananvaihdon jälkeen naiset päättivät poistua vapaaehtoisesti uimarannalta. Heidän mukaansa yksikään rannan muista ihmisistä ei ollut valittanut näkemästään. Asia tuli julkisuuteen, kun Tamminen kertoi siitä Facebook-päivityksessään.