Kim Kardashian kuin elävä tiimalasi – vartalon kurvit vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muhkeilla muodoilla varustettu realityjulkkis Kim Kardashian on aloittanut tämän vuoden alussa tiukan kuntokuurin. Nainen on laihtunut alle 50-kiloiseksi, ja hänen perheensä sekä aviomiehensä Kanye West on osoittanut huolensa asiasta. Äskettäin Kim järkytti kertomalla haluavansa laihtua edelleen.

Nyt Kardashianien perheen vielä toistaiseksi tunnetuin kaunotar on esitellyt uskomattoman kurvikasta vartaloaan Miamissa, jossa hän teki perheineen veneretken. Pinkinväriseen Chanelin asuun pukeutunut Kim osoitti, että laihdutuskuuri ei ole vielä vienyt kaikkia hänen kurvejaan. Mukana veneretkellä olivat myös perheen lapset North ja Saint.

Closer-lehti kertoi äskettäin, että Kim Kardashian haluaa olla koko sisarusparvensa hoikin. Hänellä on viisi siskoa, jotka kaikki ovat eri mallisia vartaloiltaan. Huippumallina työskentelevä Kendall Jenner on luonnostaan laiha, mutta Kim yrittää ilmeisesti päästä samanlaiseen figuuriin intensiivisen treenaamisen ja niukan ruokavalion avulla.

Kim Kardashianin sisarukset ovat moittineet naista anorektiseksi. Kim naureskeli äsken, että ei ole anorektinen, koska painaa edelleen 47,5 kiloa. Hän on 159 senttimetriä pitkä.

Splash
Splash
Splash
Splash