Kallis keittiötrendi leviää – nyt asennetaan kaksi saareketta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lähes jokaiseen nykyaikaiseen ja isokokoiseen keittiöön rakennetaan saareke joko aamupalaruokailua tai ruoanvalmistamista varten. Nyt kuitenkin sosiaalisessa mediassa on vilahdellut tiuhaan kuvia keittiöistä, joissa on enemmän kuin yksi saareke.

Saareke sijoitetaan perinteisesti keskelle keittiötä. Siihen lisätään usein vesipiste, liesi tai pelkkä työtaso aamupalajakkaroineen. Nyt netissä näkee kuitenkin runsaasti kuvia, joissa keittiöön on sijoitettu kaksi erillistä saareketta. Kuvissa on usein avokeittiö.

Toinen saareke toimii edelleen ruoanlaittopaikkana, mutta toinen on usein pyhitetty pelkästään ruokailuun. Toinen saareke voi korvata myös muita keittiökaapistoja antaen lisätilaa esimerkiksi oleskelua varten. Useampi saareke saattaa kuitenkin saada keittiön näyttämään Masterchefin studiokeittiöltä.

When our architect suggested two kitchen islands, I thought he was crazy. But I’m SO glad we listened to him. ⠀ I can.not.wait. for this kitchen to come to life. The combination of solid and glass front cabinets mixed with chunky, reclaimed floating shelves and metal chicken wire in the upper center cabinets makes me giddy. 😍😍⠀ We decided to put the sink on the wall and the cooktop in the island so that we wouldn’t constantly have dirty dishes all over the island. Because, let’s be real. #momlife #hotmessexpress over here. 🙋🏼‍♀️⠀ See my previous post for the cabinet colors we chose and hood inspiration pic. ⠀ ⠀ #island #doubleisland #kitchenisland #customcabinets #customhome #dreamhome #dreamhouse #shakercabinets #shiplap #joannagainesstyle #farmhousekitchen #farmhouse #farmlife #modernfarmhouse #greykitchen #kitchensofinstagram #bhg #mybuildingproject #homebuilder #drawings #dreamkitchen #newbuildmusthaves

A post shared by @ projectmodernfarmhouse on

A double island!? 🤤 Farmhouse dreamin’!

A post shared by Picture Perfect House (@pictureperfecthouse) on