Nämä asiat pariskunnat haluavat ennen lapsia

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hedelmällisyyttä ja ovulaatioita monitoroiva OvuSense-laite on selvittänyt asiakkaidensa ajatuksia lasten saamiseen liittyen. Pariskunnat haluavat yleensä muuttaa elämänsä valmiiksi perheenlisäykselle. Avioliitto, koti ja työ ovat pääasioiden joukossa.

Pariskunnat ovat paljastaneet OvuSense-yrityksen tekemässä kyselyssä, että he haluavat avioitua, ostaa oman kodin ja maksaa ylimääräiset lainat pois ennen lasten saamista.

Listalla mainitaan myös matkustelu, jonka luonne muuttuu melkoisesti pariskuntareissujen muuttuessa perhelomiksi. Monet haluavat varmistaa olevansa tarpeeksi kypsiä vanhemmiksi ja sen, että ovat jo toteuttaneet villeimmät ideansa ja unelmansa.

Ihmiset ovat yleisesti nykyisin sitä mieltä, että ennen lasten saamista on käytävä koulut loppuun ja tienattava tarpeeksi palkkaa.

Myös säästötilin omistaminen tuo turvaa lapsiperhearkeen. Naiset haluavat laihduttaa ennen raskautta ja miehet usein minimoida juhlimista tai ainakin vähentää alkoholin käyttöä. Monet suunnittelevat myös muuttamista, jotta pienen lapsen perhe voi olla lähempänä tukiverkkoa ja sukulaisia.