Sähkökatkoksen koettelemille kaupunkilaisille pelottava varoitus – zombie-uhka!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sähkökatkoksen koettelemat floridalaiskaupungin asukkaat saivat taannoin varoituksen myös hieman rajummasta uhasta. Sen mukaan alueella liikkui eläviä kuolleita. Lake Worthin asukkaille lähetetyssä viestissä heille tiedotettiin paitsi sähkökatkoksesta, myös zombeista.

Lisäksi viestissä viitattiin The Walking Dead -sarjan yhtenä tapahtumapaikkana toimineeseen Terminus-kohteeseen.

– Sähkökatko- ja zombiehälytys Lake Worthin ja Terminuksen asukkaille. Äärimmäinen zombietoiminta koskee alle 7.308 asiakasta, viestissä luki.

Lake Worthin Facebook-sivulla sittemmin julkaistussa tiedotteessa todettiin, ettei zombieuhka ollut todellinen. Tapauksesta epäillään hakkereita. Gizmodo-sivuston mukaan kyseessä ei ole nimittäin ensimmäinen kerta, kun hälytysviestejä on muokattu koskemaan todellisen vaaran sijaan zombeja.

 

https://www.facebook.com/lakeworthlive/photos/gm.1656024427786485/1629562703808693/?type=3