Janni Hussi bikineissä pysäyttävässä somekuvassa: ”I feel so blessed”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että suomalainen fitness-julkkis Janni Hussi on pian myös elokuvatähti. Hän on näyttelijänä mukana Jere Koistisen ohjaamassa englanninkielisessä Insite-elokuvassa. Kesän aikana Janni nähtiin esimerkiksi Tammerfesteillä juontajana, mutta myös muille projekteille jäi aikaa.

Nyt Janni on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän poseeraa bikineissä laiturilla. Hussi kehuu kuvansa yhteydessä kuinka suomalainen luonto alentaa stressiä.

– I feel so blessed and grateful right now. The time I spent in the nature this weekend really made my stress levels sink. Can’t help but stare all the beauty we’ve been given in our planet earth, Janni Hussi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.