Mies ajoi Dodgella 318 km/h – jäi kiinni nettivideon perusteella

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Automaailmassa on totuttu siihen, että vain niin sanotut superautot kykenevät poikkeuksellisen suuriin nopeuksiin maanteillä. Todellisuudessa kuitenkin esimerkiksi Lamborghinien, Paganien ja Ferrareiden lisäksi esimerkiksi Dodge kykenee huimiin nopeuksiin. Varsinkin Dodge Challenger Hellcat.

Nyt 22-vuotias pohjoiscarolinalainen William Jefferson on jäänyt kiinni ajettuaan Dodge Challenger Hellcatilla peräti 318 kilometrin tuntinopeudella. Kaiken lisäksi nuori mies ei ajanut autollaan poliisin tutkaan, vaan nopeus paljastui YouTubessa julkaistulta videolta.

Videolla paljastui miten mies ajoi huippunopeutensa lisäksi 160 kilometrin tuntinopeudella 60 kilometrin rajoitusalueella. Nyt mies on pidätetty ja häntä odottavat syytteet ylinopeudesta, liikenteen vaarantamisesta ja kilpa-ajosta kadulla.