Ammuttu räppäri haudattiin näyttävästi – sai oman mausoleumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri XXXTentacion, oikealta nimeltään Jahseh Onfroy, kuoli ryöstön yhteydessä kesäkuussa floridalaisen moottoripyöräliikkeen edessä. Aseistautuneet miehet ampuivat räppärin ja pakenivat paikalta 50.000 dollarin kanssa. Nyt XXXTentacion on haudattu poikkeuksellisen näyttävästi.

Räppäri sai nimittäin Floridan Boca Ratonissa sijaitsevalle hautausmaalle oman mausoleuminsa, jonka etuosassa on hänen nimensä ja artistinimensä. Haudalla vierailee päivittäin räppärin faneja, jotka tuovat paikalle kukkia ja erilaisia muistoesineitä.

Taannoin poliisi pidätti jo neljännen XXXTentacionin ampumiseen liitetyn miehen. Vangittu oli 20-vuotias Trayvon Newsome, joka antautui TMZ:n mukaan itse poliiseille asianajajansa kautta. Mies on vangittuna Floridan Broward Countyssä ensimmäisen asteen murhasta ja aseellisesta ryöstöstä epäiltynä.

Poliisit ovat aikaisemmin pidättäneet Dedrick Williamsin, Michael Boatwrightin ja Robert Allenin. Silminnäkijöiden lausuntojen perusteella XXXTentacionin ampuivat Newsome ja Boatwright, mutta Floridan lain mukaan kaikkia neljää epäiltyä saatetaan syyttää tähden murhasta.

Splash
Splash
Splash