Mies opetteli soittamaan Metallican Onen vuodessa – ilman aiempaa soittokokemusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jack Woodman päätti opetella Metallican Onen sähkökitaralla. Hänen tavoitteenaan oli oppia kappale kitarasooloineen yhden vuoden aikana. Hän kuvasi määrätietoisen harjoittelun Youtubeen koostaen rupeamasta yhden videon.

Yksi mies. Yksi vuosi. Yksi tunti päivässä. Yksi kappale. Metallican One. Näistä aineiksista on koostettu upea harjoitteluvideo nettiin. Jack Woodman osoittaa, että ihminen voi saavuttaa lähes mitä tahansa haluaa, mikäli näkee sen eteen tarpeeksi vaivaa.

Mies harjoitteli kitaransoittoa yhdessä suloisen kissansa kanssa. Videolta huomaa, miten hienosti Woodman on oppinut soittamista jo muutaman kuukauden intensiivisen harjoittelun jälkeen. Mies soittaa Black Veil Bridesin -tarralla koristeltua sähkökitaraansa yllättävän hyvin siihen nähden, että hän ei ole käynyt soittotunneilla. Mieleen herää yksi kysymys: Mitähän Jack Woodmanin naapurit ovat pitäneet soittoharjoituksista?