Nyt ei liikoja peitelty! Blac Chynan povi nousi pääosaan gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna sai runsaasti julkisuutta seurustellessaan Rob Kardashianin kanssa. Pariskunta sai jopa omaa nimeä kantavan realityohjelman, joka lopetettiin riitaisan eron takia. Viime aikoina Chyna on jatkanut kipuiluaan julkisuuden kanssa.

Nyt kohukaunotar on kuitenkin päässyt osallistumaan oikeiden julkkistähtien kanssa 2018 MTV Video Music Awards -gaalaan, joka järjestettiin New Yorkin Radio City Music Hallissa maanantaina. Hän oli pukeutunut erittäin niukkaan asuun, joka nosti hänen muodokkaat kurvinsa pääosaan. Tarkoituksella.

Kun Rob & Chyna -televisiosarja lopetettiin, aloitti E! -viihdeyhtiö uuden Kylie Jennerin tähdittämän Life of Kylie -nimisen televisiosarjan. Blac Chyna katkeroitui ja väitti, että Kylie Jennerin sarja vei hänen kuuluisuutensa ja tienestinsä Blac Chynan nenän edestä. Nyt nainen yrittää saada huomiota sosiaalisessa mediassa paljastelevilla otoksillaan.

Splash
Splash
Splash