Papukaija ei halua jäädä yksin – vessaankin omistajan perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat usein kuin pieniä lapsia, jotka tarvitsevat ihmisiltä paljon huomiota, hellyyttä ja rakkautta. Ne haluavat seurata omistajiaan joka paikkaan eivätkä yleensä pidäkään siitä jos ne jätetään kotiin yksin.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään 12-vuotias Oiseau-niminen papukaija, joka seuraa omistajaansa joka paikkaan. Oiseau ei haluaisi päästää naista edes yksin makuuhuoneeseen tai vessaan, mikä käykin hyvin myös naisen kuvaamalta videolta ilmi.

Oiseau seuraa naista kotona aina kaikkialle. Videolla nähdään miten salakavalasti se työntää ensin nokkansa oven välistä ennen kuin sujauttaa koko päänsä vessaan tarkistaakseen onko nainen siellä asioillaan. Nainen osasi selvästi jo odottaa, että näin tulee käymään, koska hän onnistui olemaan kameran kanssa jo valmiina kun papukaija avasi kylpyhuoneen oven.