Koira leikittää itseään trampoliinin avulla – ei tylsisty edes yksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten tavoin myös monet eläimet rakastavat trampoliinilla hyppimistä. Tästä todisteena toimivat lukuisat YouTube-videot, joissa eläimet on yllätetty loikkimasta innoissaan pihoille jätetyillä trampoliineilla.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään miten Bear-niminen koira leikittää itseään ulkona pallon ja trampoliinin avulla. Tällä kerralla koira ei menekään trampoliinin päälle hyppimään vaan on keksinyt käyttää sitä pallottelukaverinaan.

Videolla nähdään miten ovelan leikin Bear on keksinyt ollessaan tylsistynyt. Koira nostaa pallon trampoliinin päälle, minkä jälkeen koira menee itse trampoliinin alle ja pompauttaa kuonollaan alakautta pallon trampoliinin päältä ilmaan. Koira noutaa innoissaan trampoliinin päältä lentävän pallon ja toistaa saman leikin uudelleen.