Mies söi lattialle pudonneen ranskanperunan – oli täysin muurahaisten peitossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tekevät toisinaan hulluja ja tyhmiä asioita ystäviensä yllyttämänä. Tällä kerralla kaverukset onnistuivat houkuttelemaan ystävänsä syömään ranskanperunan, joka oli täysin pienten muurahaisten peitossa.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa ystävät ovat onnistuneet yllyttämään nuoren miehen syömään lattialle pudonneen ranskanperunan. Peruna oli pudonnut samaiselta seurueelta maahan aiemmin, ja oli jo nyt kokonaan muurahaisten peitossa. Rahasumman houkuttelemana mies otti haasteen vastaan ja söi ranskalaisen muurahaisineen.

Moni noudattaa kotonaan muutaman sekunnin sääntöä, jossa puhtaalle lattialle pudonneen ruoan palasen voi vielä syödä mikäli sen nostaa välittömästi ylös. Harva suosittelee noudattamaan tätä sääntöä kuitenkaan julkisilla paikoilla saatika minuuttien kuluttua ruoan putoamisesta.