Snoop Dogg julkaisee oman keittokirjan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pian kaikilla kotikokeilla on mahdollisuus päästä mässyistään eroon itsensä Snoop Doggin tapaan. Räppäri on nimittäin julkaisemassa ikioman keittokirjansa.

From Crook to Cook -niminen kirja ilmestyy lokakuussa Chronicle Books -kustantamon kautta. Hieman yllättäen reseptit itsessään eivät sisällä kannabista, joten avaruuskakku- ja keksiohjeita odottavat saattavat joutua pettymään.

Ruoanlaitto ei tietenkään ole Snoop Doggille mitään uutta. Räppäri tähdittää yhdessä Martha Stewartin kanssa VH1-kanavan Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party -ruokaohjelmaa.

Snoop Doggin oli määrä esiintyä elokuun lopussa Helsingissä DJ-keikan merkeissä. Tapahtuma peruttiin, mutta tähden 25-vuotisjuhlakiertue tulee ulottumaan ensi vuonna myös Suomessa. Snoop esiintyy Helsingin jäähalissa 13. heinäkuuta 2019.