Cheekin veljeltä koskettava kuvapäivitys: ”Aika pitkä matka hiekkalaatikolta…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin lukeutunut sooloartisti Cheek jätti viikonloppuna jäähyväiset Lahdessa järjestetyssä kaksipäiväisessä jättikonsertissa. Mukana oli luonnollisesti myös kaksoisveli Jere, joka on elänyt vahvasti mukana Cheekin uralla.

Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography
Cheek Valot sammuu, Kuva: Jussi Eerola Photography

Hieman ennen viimeistä konserttia Jere julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavat päivitykset, joista toisessa veljekset halaavat toisiaan lämpimästi. Toisessa he istuvat leijonapaidoissaan vierekkäin ja Jere kommentoi lyhyesti tunnelmiaan.

– Rakas veljeni Jare. Aika pitkä matka hiekkalaatikolta tähän iltaan raivattiin. Olen sinusta törkeän ylpeä. Tänään vielä kovempaa ja komeammin kuin koskaan, Jere Tiihonen kommentoi.

🖤 #cheekend

A post shared by Jere (@jeretii) on