Autoaarre löytyi mummon autotallista! Ferrari ja Lamborghini koskemattomina vuosikymmeniä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isovanhempien kätköistä voi tehdä joskus arvokkaitakin löytöjä, mutta harva odottaisi törmäävänsä samaan kuin eräs yhdysvaltalainen opiskelija. Hän löysi kaksi huippuarvokasta urheiluautoa mummonsa autotallista.

Reddit-käyttäjä Eriegin jakoi sivustolla kuvia Lamborghini Countach ja Ferrari 308 -autoista, jotka olivat roskien ja pölyjen peittämänä hämyisessä autotallissa. Arvokkaisiin urheiluautoihin ei oltu koskettu vuosikymmeniin.

Erieginin mukaan hänen eksoottisten autojen kauppaa pyörittänyt isoisänsä osti Lamborghinin vuonna 1989. Hän kuitenkin joutui myöhemmin lopettamaan yritystoiminnan korkeiden vakuutusmaksujen vuoksi. Sittemmin edesmennyt isoisä säilytti autot tallissaan myymisen sijaan.

Reddit-käyttäjän mukaan hänen isoäitinsä suunnittelee autojen siirtämistä pois tallista. Ajoneuvot eivät ole toistaiseksi myynnissä, mutta mummo saattaa harkita tarjousten vastaanottamista.

 

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit