Glamour-malli suurensi rintansa kokoon 34NN – ei ole vieläkään tyytyväinen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa asuva glamour-malli Nicki Valentina Rose uskoo, että hänellä on koko Iso-Britannian suurimmat rinnat. Nainen on käyttänyt rintojensa suurennusleikkauksiin yli 45.000 euroa rahaa, mutta ei vieläkään koe olevansa niiden kokoon täysin tyytyväinen.

26-vuotias Nicki Valentina Rose on kertonut Daily Mail -sivustolle kiinnostuneensa suurista rinnoista ollessaan 21-vuotias.

Hän päätti itsekin hankkia leikkausten ja rintaimplanttien avulla itselleen suuremmat rinnat. Nainen on useiden leikkausten jälkeen onnistunut pääsemään luonnollisesta 32B-kuppikoostaan huimaan 34NN-kokoon saakka.

Rintojen lisäksi nainen on käyttänyt noin 22.000 euroa myös nenäleikkauksiin. Häntä on aiemmin koulussa kiusattu suuren nenän vuoksi, minkä tähden hän on halunnut aina pienentää nenänsä kokoa kauneuskirurgian avulla.

This the 'you can't beat nick' zone 👾

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on

Last night with my baby @ellamolonycook

A post shared by NVR (@vip_glamour_x) on