Ilmeikkäästä Bacon-koirasta tuli tähti Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toiset koirat herättävät niin hämmennystä kuin riemuakin niiden ilmeikkyyden ansiosta. Yksi tällaisista on Instagram-suosikiksi noussut Old Man Bacon. Baconin kasvot ovat ilmeikkyydessään miltei ihmismäiset. Isojen silmiensä ansiosta koira näyttää usein siltä, kuin se olisi syvästi järkyttynyt jostain näkemästään.

Koiran erikoinen ulkonäkö selittyy sen sukuperällä. Sekarotuisessa Baconissa on niin chihuahuaa, kiinanpalatsikoiraa kuin mäyräkoiraakin. Get Leashed -lehden mukaan Bacon adoptoitiin nykyiseen kotiinsa yli vuosi sitten. Koiran valtavan suosion saaneella Instagram-tilillä on nykyään jo miltei 15 tuhatta seuraajaa.

If Friday had an expression it would be this

A post shared by Bacon (@thebaconator) on