Kullattu Boeing 747 kuin luksuskoti – näin Qatarin kuninkaalliset matkustavat

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monimiljonäärit sukkuloivat usein ympäri maailmaa yksityiskoneilla, jotta he saavat päättää itse omat aikataulunsa ja säästyvät sekä jonottamiselta että odottamiselta. Yksityiskoneitakin on joka lähtöön, ja nyt esittelyssä on todellisten superrikkaiden valinta.

Qatarin kuningasperheen Boeing 747 myytiin kuluvan vuoden toukokuussa yksityiselle yhdysvaltalaiselle yritykselle, joka vuokraa lentokonetta nyt superrikkaille matkustajille. Vuonna 1979 rakennetun lentokoneen sisäosien kullanväriset osat on kaikki kullattu.

Lentokoneessa on luksusasunnon tyylinen suurikokoinen makuuhuone valtavalla sängyllä sekä tietenkin myös upea kylpyhuone kultauksineen. Lisäksi sieltä löytyy suuri neuvottelutila sekä luonnollisesti matkustajapaikat henkilökunnalle.

Brittiläiseen Kolumbiaan rekisteröity lentokone on nykyisin Kaliforniassa operoivan CSDS Aircraft Sales & Leasingin omistuksessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash