Kylie Jennerin uusi tyyli ihastuttaa – viettelee taas blondina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja menestyvä bisnesnainen Kylie Jenner juhli juuri synttäreitään täyttäessään 21 vuotta. Nainen päätti syntymäpäivänsä kunniaksi muuttaa tyyliään värjäämällä hiuksensa jälleen vaaleiksi, minkä vuoksi Jenner onkin viime päivien aikana nähty eri pituisissa vaaleissa hiuksissa.

Kylie Jenner on jo aikaisempien kokeilujensa myötä osoittanut, että vaaleat hiukset sopivat hänelle erityisen hyvin. Nyt nainen on ihastuttanut uudella tyylillään, jossa hän on yhdistänyt platinanvaaleat ponihännälle kietaistut hiuksensa valkoiseen isoon paitaan ja korkeisiin saappaisiin.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen nähdään seksikkäässä isossa collegepaidassa, joka toimii naisen yllä lyhyenä mekkona. Vyötärö on kiristetty näkyviin nyörityksien avulla, minkä lisäksi pitkät yli polvien saakka ulottuvat mustat saappaat kruunaavat tyylin.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on