Naiset eivät pidä aamuseksistä – 63 prosenttia ei harrasta koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aamuseksi on heti heräämisen jälkeen nautittu yhdessäolon hetki, jolloin startataan päivä käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Aamuseksi edistää ihmisten terveyttä parempaan suuntaan ja voi toimia todellisen vitamiinipommin tavoin. Tästä huolimatta osa ihmisistä ei harrasta sitä koskaan.

Ihmiset jakautuvat aamu-unisuuden suhteen yleensä melko tarkasti kahtia. Joko ihminen on aamulla virkeä ja hyväntuulinen tai sitten väsynyt ja hitaasti heräävä.

Women’s Health -sivuston mukaan valtaosa naisista ei halua aamuisin seksiä, mikä kävi Mattress Advisorin tekemästä kyselystä ilmi.

Noin tuhannella parisuhteessa elävällä ihmisellä suoritetusta kyselystä kävi ilmi, että yli 63 prosenttia naisista ei ikinä harrasta aamuseksiä. Kyselyn perusteella huomattiin myös se, että heteroparit harrastivat muita pariskuntia vähemmän aamuseksiä. Ne pariskunnat, jotka rakastivat aamulla peuhaamista, käyttivät seksiin noin 26 minuuttia aikaa.