Duudson-Jukka lasten kanssa kesälomareissulla – julkaisi hellyttävän kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa menestyksekkäästi uraa luova Duudsoneista tuttu 37-vuotias Jukka Hildén meni äskettäin kihloihin Youtube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa. Jukka on julkaissut pariskunnasta monia yhteiskuvia, mutta nyt sosiaalisessa mediassa nähdään myös Hilden yhdessä lastensa kanssa.

Jukka on nimittäin julkaissut verkossa kaksi kuvaa kesälomareissulta Suomessa. Vauhdikkaissa kuvissa hänet nähdään lastensa kanssa muun muassa Ähtärissä. Kuvansa yhteydessä ylpeä isä toteaa, että kukapa olisi voinut kuvitella, että hän tekisi maailman parhaat lapset.

Jukka Hildénin tuore kihlattu on 22-vuotias meksikolaissyntyinen kaunotar, joka myöntää omalla Youtube-kanavallaan, että ei ole ikinä ennen tuntenut samanlaisia fiiliksiä kuin suomalaisen Jukan kanssa. Jukan kuvista ei selvinnyt onko rakas mukana kesälomareissulla.