Täydellinen vartalo? Emily Ratajkowski riisui DKNY-merkin upeisiin kuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä bikini- ja alusvaatemallien joukossa. Nainen suunnittelee myös itse oman vaatemerkkinsä alla bikineitä, mutta tällä kerralla hänet nähdään DKNY-merkin alusvaatteet yllään.

Emily Ratajkowskin vartalo sopii täydellisesti alusvaatteiden esittelemiseen, mikä käy selvästi myös DKNY-merkin uusista mainoskuvista ja -videoista ilmi. Nainen on todella luonnollinen kameran edessä ja näyttää itsekin tietävän, että hänen kaltaistaan vartaloa ei tule heti toisella naisella vastaan.

Emily Ratajkowski nähtiin aiemmin hieman vaativimmissa DKNY-vaatemerkin kuvauksissa, joissa naisen tuli tehdä punnerruksia. Punnerrukset eivät naiselta sujuneet, minkä vuoksi yksi työryhmästä yritti nopeasti näyttää naiselle oikean tekniikan kapeisiin punnerruksiin. Tällä kerralla naiselta ei vaadittu yhtä urheilullista suoritusta.

Tomorrow: the #UnderneathMyDKNY campaign gets a fall refresh. @EmRata

A post shared by DKNY (@dkny) on