Spice Girls -tähti Mel C teki paluun keikoille – tältä hän näyttää nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituimmasta Spice Girls -tyttöbändistä 1990-luvun puolivälissä tunnetuksi tullut Mel C on tehnyt jo vuosituhannen vaihteesta saakka soolouraa, mutta viime vuosina häntä ei ole juuri parrasvaloissa nähty yhtyeensä lisäksi.

Taannoin Suomessakin UMK18-ohjelmassa vieraillut poptähti, oikelta nimeltään Melanie Chisholm, on nyt kuvattu esiintymässä festareilla. Hänet oli nimittäin kiinnitetty sunnuntain esiintyjäksi BIG Feastival 2018 -tapahtumaan, joka järjestettiin Alex Jamesin maatilalla Britannian Cotswoldsissa.

Mel C nousi esiintymislavalle melko arkisessa asussa, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan sporttisessa asussa kuten useita kertoja aiemmin. Hänet tunnettiin aikoinaan Spice Girls -yhtyeessä Sporty Spice -lempinimellä.

Splash
Splash
Splash
Splash