Seitsemän vinkkiä seksuaalisuuteen – näin naiset voivat rohkaistua rakastelussa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Terveys- ja seksuaalisuusasiantuntija August McLaughlin on julkaissut teoksen nimeltään Girl Boner: The Good Girl’s Guide to Sexual Empowerment. Kyseessä on tavallisille naisille tarkoitettu opas heidän seksuaalisuutensa kasvattamiseen ja parantamiseen.

Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin seksiä. Naisten tulisi olla sinut oman seksuaalisuutensa ja sen esittämisen kanssa.

Mikäli seksielämä junnaa tasapaksusti paikoillaan oman kumppanin kanssa, kannattaa ottaa avuksi roolileikki. Esittäkää salarakkaita toisillenne ja tavatkaa vaikkapa hotellissa.

Seksivälineitä kannattaa hyödyntää makuuhuoneen puolella rohkeasti. Dildot, vibraattorit ja apuvälineet eivät voi korvata aitoa seksikumppania, mutta niiden avulla voi saada lisäjännitystä vällyjen väliin.

Liukastusvoiteen tulee olla yksi makuuhuoneen vakiovarusteista. Kokeilkaa uusia asentoja ja aloittakaa esileikki jo kodin ulkopuolelta, August McLaughlin vinkkaa.

Naisten kannattaa kunnioittaa omaa seksuaalisuuttaan ja tutkia sitä avoimesti. Nauti itsetyydytyksestä ja kumppanin kanssa sekstailemisesta.

Eroottisista elokuvista tai novelleista voi olla hyötyä omien sensuellien kokemusten kartuttamiseen. Jos ei muuten löydä seksille aikaa, kannattaa sen ajankohta hätätapauksessa merkata kalenteriin.