Islantilaiskaunotar kuin veistos – bikinivartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsia lukuunottamatta Pohjoismaista ei ole tullut viime vuosina kovinkaan merkittäviä kaunottaria mallimaailman huipulle, mutta nyt islantilais-kiinalais-kanadalainen Jocelyn Chew on tekemässä läpimurtoa parrasvaloihin. Hänet nähtiin pari vuotta sitten jo The Face -realitysarjassa.

Eilen Jocelyn Chew kuvatiin Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa hän oli poseeraamassa kuvaajille aurinkoisissa merkeissä.

Jocelyn Chew on islantilais-kiinalainen mallikaunotar, joka on tehnyt malliuraa 16-vuotiaasta saakka, mutta on vasta nyt läpimurron kynnyksellä. Kansainvälinen kaunotar on varttunut Kanadassa ja asunut esimerkiksi Singaporessa, Hong Kongissa ja Kreikassa, ja nykyinen koti löytyy New Yorkista. Taannoin hän oli supermalli Naomi Campbellin valmennettavana. Jocelyn on urallaan poseerannut muun muassa GQ-lehden sivuilla ja hän on nykyisin Vision LA -mallitoimiston listoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash