90-luvun farkkumuoti tulee! Tältä näyttävät uudet trendihousut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aikoinaan oli muotia ratkoa farkkujen alasaumat ja halkaista housut lahkeesta. Nyt trendi on tehnyt paluun, kuten myös pitkät farkkuhameet ja leveälahkeiset housut. Leveät housut tulee olla nilkkapituiset.

Jos haluaa edustaa muotia farkkupukeutumisellaan, kannattaa hankkia lököttävät, liian lyhyet ja rikki revityt farkut. Muoti kuulostaa kovin paljon 90-luvulta, ja sitä se osittain onkin. Grungemainen tyyli on in.

Housujen lisäksi farkkukangas näkyy mekoissa ja hameissa, ja nyt on muodikasta pukea pitkä ja nilkkoihin saakka oleva farkkuhame. Farkkujen väri voi olla rohkea ja nyt on myös lupa rikkoa klassista virhettä, että pukee samaa sävyä olevan farkkutakin ja housut.

Has to be my favorite sweater at the moment! 💚

A post shared by ★ LIAN GALLIARD (@liangalliard) on

just listed 💫 your band tee's new best friend! 💙 Perfectly distressed long denim skirt in a GORGEOUSLY textured light wash. Purses can FUCK right off with 3 deeeeeep pockets built to hold everything you need. Quality made by Levi's Dockers. Your #springwardrobe staple has officially arrived! 💫 Size 6 (28" waist) adjustable to smaller with belt loops. $60 💫 Ready to be shipped in 100% recycled materials at fridaynightvintage.etsy.com (link in bio) ✖ . . . . . . . . . . . #jeanskirt #longjeanskirt #maxiskirt #longskirt #springskirt #grungeaesthetic #grungestyle #gothstyle #shopvintage #vintageshop #90sstyle #1990sstyle #slowfashion #sustainablefashion #punkstyle #punkfashion #punkrock #punksnotdead #poppunk #alternativestyle #alternativefashion #altstyle #altfashion #slowfashion #shopvintage #vintageshop #vintagestyle #retrostyle #90sgrunge #bandtee

A post shared by jasmine ✖ (@fridaynightvintage) on