Uusi kaneliviski hohtaa kultaisena: ”Lohikäärmeen kyyneleitä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet satumaisia alkoholijuomia, joiden anesosina on käytetty satumaiselta kuulostavia tuotteita. Näiden juomien joukossa on muun muassa yksisarvisten kyyneleistä valmistettu gini. Nyt on julkaistu viski, joka on kuin lohikäärmeen kyyneleistä tehtyä.

Lahjatavaraliike-Firebox valmistaa kekseliäitä tuotteita ihmisille annettavaksi. Valikoima on nyt kasvanut kanelin makuisella viskillä, jonka nimi on Dragon Tears Whisky. Juoma hohtaa kultaisena sen sisällä olevan glitterin ansiosta.

Mikäli on kyllästynyt ostamaan isänpäivälahjaksi tavallista viskiä, kannattaa pyytää Briteissä asuvaa sukulaista tuomaan pullo lohikäärmeen kyyneleitä tullessaan. Tuotetta ei nimittäin saa ainakaan vielä tilattua suoraan Suomeen.

Firebox