Nainen imetti ravintolassa – somepäivityksestä valtava viraalihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vauvojen imettämisestä julkisilla paikoilla on puhuttu viime aikoina paljon, ja taannoin Yhdysvallat pyrki vähentämään koko imetystä vaatimalla, ettei sitä markkinoida äideille. Laajasti tyrmätyllä näkemyksellään Yhdysvallat pyrkii tukemaan äidinmaidonvastikkeita valmistavia yrityksiään.

Parin viime päivän ajan sosiaalisessa mediassa on herättänyt laajaa ja valtoimenaan vellovaa keskustelua valokuva, jossa perheenäiti nähdään imettämässä vauvaa ravintolan pöydässä toinen rinta käytännössä kokonaan paljaana.

Keskustelussa on nähtävissä kaksi selkeää linjaa, sillä päivityksen vain osittain lukeneet kommentoivat imettämistä ja päivityksen kokonaan lukeneet jotain aivan muuta. Tuloksena on joka tapauksessa valtava nettihitti, joka on nostanut jälleen keskusteluun tärkeän aiheen imetyksen luonnollisuudesta.

Kerroimme äskettäin miten Argentiinasa löydetty aliravittu vauva sai pikaista apua naispoliisilta, jolla oli kotonaan pieni imetysikäinen vauva. Poliisi ryhtyi imettämään lohduttomasti itkevää lasta, joka rauhoittui välittömästi. Myöhemmin naispoliisi sai ylennyksen.