Nainen hurahti japanilaiseen tyyliin – elämä pyörii nyt kawaiin ympärillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suloiset japanilaistyyliset koristeet ja esineet tunnetaan nimellä kawaii, joka mielletään osaksi japanilaista populaarikulttuuria. Glitteriä, pinkkiä ja suloisia asioita yhdistelevä tyyli on englantilaisen naisen koko elämä. 32-vuotias Michelle pukeutuu kuin viisivuotias.

Englannin Portsmouthissa asuva Michelle tunnetaan paremmin nimellä Roxie Sweetheart. Hän tunnustautuu japanilaisen kawaii-tyylin suureksi ihailijaksi, mitä ei voi olla huomaamatta naisen ulkonäöstä tai asuinympäristöstä. Hänen elämänsä näyttää siltä, kuin yksisarviset, halinallet ja sateenkaaret olisivat räjähtäneet kerralla naisen ympärille.

Michelle on pukeutunut harajuku-tyttöjen tyyliä muistuttavaan asukokonaisuuteen kuuden vuoden ajan. Samalla hän on luonut itselleen omintakeisen tavan yhdistellä japanilaisia ja länsimaalaisia satuhahmoja keskenään. Hän on opiskellut muotisuunnittelijaksi, joten naisen unelmana on luoda luomuksistaan suosittuja.