Lääkäritkin kauhuissaan – lähes 60-senttinen dildo jumiutui suoleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Italialainen mies hakeutui Niguardan keskussairaalaan kiusallisen asian takia. 31-vuotias mies ei saanut ulos kehoonsa työntämäänsä 58,5 senttimetriä pitkää seksivälinettä. Lääkärit muuttuivat yhdeksi suureksi kysymysmerkiksi.

Lääkintähenkilökunta oli nimittäin epäuskoinen nähtyään miehen kehon röntgenkuvat, sillä suurikokoinen seksiväline oli suolistossa saakka. Miehellä oli vatsakipuja. Sairaalasta ei heti löydetty sopivaa välinettä, millä lelu olisi poistettu miehen peräaukosta, British Medical Journal raportoi.

Suolistoon kulkeutunut seksiväline oli liukas ja suurikokoinen, joten tavalliset pihdit eivät toimineet. Lopulta lääkärit keksivät käyttää eräänlaista vaijeria apuna. He pujottivat vaijerin katetrin mukana peräaukkoon ja kiristivät vaijerin silmukan seksivälineen ympärille. He vetivät lelun ulos ja mies kotiutettiin samana päivänä.