No nyt! Emily Ratajkowski tanssi bikineissä jahdin kannella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä bikini- ja alusvaatemallien joukossa. Nainen suunnittelee myös itse oman Inamorataswim-nimisen vaatemerkkinsä alla bikineitä ja ranta-asuja, jotka yllään kaunotar usein poseeraakin kameralle.

Nyt nainen julkaisi hyväntuulisen videon, jossa hän tanssii ystävänsä kanssa jahdin kannella. Emily Ratajkowskin ystävällä on kädessään valkoviinilasi, ja kaunis parivaljakko näyttää muutenkin olevan vapaalla nauttiessaan aurinkoisesta päivästä merellä.

Videolla 27-vuotias Emily Ratajkowski tanssii polkakuviolliset bikinit yllään. Sekä hänen että ystävän päällä nähdään naisen itse suunnittelemat uima-asut, jotka näyttävät vartalomallista riippumatta sopivan eri kokoisille naisille.