Supertähtien noloimmat hetket videona – aina haastattelut eivät mene nappiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälisesti tunnetut megaluokan tähdet ovat tottuneet tekemään haastatteluja. Satojakin haastatteluja antaneina he eivät kuitenkaan aina joka hetki ole parhaimmillaan, mikä voikin saada aikaan melko huvittavia keskusteluita haastattelijoiden kanssa.

Nyt Salty Facts -kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään useiden supertähtien noloja hetkiä. Videolle on kerätty yhteen leikkeitä keskusteluohjelmista ja muista haastatteluista, joissa tähtien antamat vastaukset ovat osoittaneet sen, että he eivät aina ole täysin perillä asioista.

Nolot tilanteet näyttävät liittyvän usein siihen, että tähdet ovat olleet haastattelun aikana väsyneitä tai he eivät ole kuulleet tai ymmärtäneet kysymystä. Useissa tapauksissa julkkisten vastauksista käy ilmi myös se, että heidän yleissivistyksessään on suuria aukkoja.