Ambulanssimiehistö toteutti kuolevan viimeisen toiveen – vei jäätelölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elämänsä ehtoopuolella olevat ihmiset haluavat usein toteuttaa vielä jonkin suuren toiveensa, kuten esimerkiksi käydä vielä viimeisen kerran rannalla tai lapsuutensa maisemissa. Nyt Australiassa eräs kuolemaisillaan oleva mies halusi saada vielä kerran maistaa jäätelöä.

Saattohoidossa oleva 72-vuotias Ron McCartney oli viimeisellä ambulanssimatkallaan kohti sairaalaa, kun hän esitti ambulanssin henkilöstölle pyynnön saada vielä kerran maistaa jäätelöä.

Mies ei ollut syönyt päiväkausiin juuri mitään eikä sairaalaan ollut kova kiire, joten Queensland Ambulance Servicen henkilökunta päätti toteuttaa miehen toiveen saada vielä yksi sundae-jäätelö. McCartneyn kyyti sairaalaan kiersi lopulta pikaravintolan kautta, ja mies sai herkkunsa.

Ron McCartney menehtyi lauantaina syöpään.