Kaksivuotias pikkukokki ihastuttaa – videolla valmistuu leipurin ensimmäinen kakku

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset kiinnostuvat nopeasti kaikesta mitä vanhemmat tekevät ja haluavat yleensä myös auttaa heitä kotiaskareissa. Toisinaan lasten apu saa aikaan vain entistäkin suuremman sotkun, mutta harva pystyy kuitenkaan kieltää suloista apuria osallistumasta.

Tällä kerralla etevä kaksivuotias leipuri Roman toimii ruoanlaittovideolla pääkokkina ja äiti hänen apurinaan. Suloisella YouTube-videolla nähdään miten pikkupoika leipoo elämänsä ensimmäisen kakun oikean ammattileipurin elkein.

Taapero hymyilee kameralle ja näyttää todella nauttivan leipomisesta. Roman pyytää äidiltään kakkuaineksia vuorotellen ja sekoittelee niistä innoissaan kakkumassaa. Roman osaa myös hienosti kertoa kameralle työvaiheista ja siitä mitä hän tekee.