Kris Jenner esitteli vaatehuoneensa sisällön – tästä moni voi vain haaveilla

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner tunnetaan Kardashianin ja Jennerin perheen kovana bisnesnaisena ja kauniin sisaruskatraan äitinä. 62-vuotias Jenner on alusta saakka toiminut omia uriaan luovien lastensa managerina, mikä onkin pitänyt hänet hyvin kiireisenä.

Nyt Kris Jenner suostui esiintymään Judith Leiber Couture -kanavan videolla ja esittelemään hänen vaatehuoneensa sisältöä. Jenner on ehtinyt elämänsä aikana hankkimaan itselleen melkoisen kokoelman upeita vaatteita, asusteita, kenkiä ja koruja, joista moni voisi vain haaveilla.

YouTube-videolla päästään kurkistamaan naisen vaatehuoneeseen, joka kattaa itse asiassa useammankin huoneen. Kaikki naisen itse hankkimat ja lahjaksi saamat muotitalojen upeimmat luomukset on valaistu kauniisti ja aseteltu näytille aivan kuin vaateliikkeessä.