Kris Jenner esitteli vaatehuoneensa sisällön – tästä moni voi vain haaveilla

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner tunnetaan Kardashianin ja Jennerin perheen kovana bisnesnaisena ja kauniin sisaruskatraan äitinä. 62-vuotias Jenner on alusta saakka toiminut omia uriaan luovien lastensa managerina, mikä onkin pitänyt hänet hyvin kiireisenä.

Nyt Kris Jenner suostui esiintymään Judith Leiber Couture -kanavan videolla ja esittelemään hänen vaatehuoneensa sisältöä. Jenner on ehtinyt elämänsä aikana hankkimaan itselleen melkoisen kokoelman upeita vaatteita, asusteita, kenkiä ja koruja, joista moni voisi vain haaveilla.

YouTube-videolla päästään kurkistamaan naisen vaatehuoneeseen, joka kattaa itse asiassa useammankin huoneen. Kaikki naisen itse hankkimat ja lahjaksi saamat muotitalojen upeimmat luomukset on valaistu kauniisti ja aseteltu näytille aivan kuin vaateliikkeessä.

Uusimmat