25 vuotta täyttävä Scooter Suomeen kolmelle areenakeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin konemusiikin yhtyeisiin lukeutuva Scooter on aloittanut juhlavuoden, joka vie yhtyeen maailmankiertueelle ja marraskuussa myös Suomeen.

Scooter julkaisi megasuosion saaneen Hyper Hyper -singlensä vuonna 1994, eli lähes 25 vuotta sitten. Yhtyeen Suomen konserteissa kuullaan lähes 25 vuoden täydeltä hittejä ja lavalla nähdään valtava määrä energiaa. Edellisen kerran Scooter konsertoi tällä suunnalla taannoin Parasta Jälkeen! -risteilyllä.

Vuonna 2015 Helsingin Jäähallin täyttänyt Scooter nähdään juhlakiertueensa tiimoilta Suomessa peräti kolmella isolla keikalla. 8. marraskuuta yhtye esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa, seuravaana päivänä Kuopiohallissa ja 10. marraskuuta Ouluhallissa.

Scooter on julkaissut urallaan 19 studioalbumia, joista viimeisimmän Forever-pitkäsoiton viime vuonna. Iso-Britanniassa ennakkoon jo hallit tällä maailmankiertueellaan myynyt Scooter on yksi 1990-luvun menestyneimpiä yhtyeitä, ja nyt alkanut kiertue on ollut menestys myös Scooterin kotimaassa Saksassa.